Haber

Anasayfa Sektörden ve Bizden Dünyanın 'Enerji' gücünün nabzı ve enerjinin yol haritası 4-6 Nisan 2024 de 16. SolarEX İstanbul da belirlenecek

Dünyanın 'Enerji' gücünün nabzı ve enerjinin yol haritası 4-6 Nisan 2024 de 16. SolarEX İstanbul da belirlenecek

Uluslararası SolarEX İstanbul Fuarı, gelecek yıl 16. kez düzenlenecek ve 5 kıtadan, 125’in üzerinde ülkeden yatırımcıya ev sahipliği yapacak. Bu fuar, güneş enerjisi ve teknolojileri alanında dünya markası firmaların katılımıyla geleceğin öncü ve son teknolojilerini sergilemeye devam edecek.

Fuar, çevre dostu çözümlerle sektörü bir araya getirecek ve eş zamanlı olarak solar sektörünün öncü uzmanları, dernekleri, birlikleri ve güneş enerjisinin önemini vurgulayacak konferanslar düzenleyecek. Güneş enerjisi, enerji verimliliği ve temiz enerji, tüm dünya ülkelerinin önceliği haline gelmiş durumda.

SolarEX İstanbul’da dünyaca ünlü 200’den fazla firma ve 500’den fazla marka her yıl alanlarını büyüterek bir araya geliyor. 2024 yılında enerjinin yol haritasının belirleneceği bu büyük buluşmada, sektör liderleri son teknoloji ürünleriyle uluslararası yatırımcılarla bir araya gelecekler. Eğer bu alanda ilgiliyseniz, siz de bu önemli fuara katılarak yerinizi alabilirsiniz.